Opleiden van (aankomende) coaches

Niets leukers dan mensen opleiden in mijn eigen vak. Regelmatig verzorg ik trainingen, intervisie en supervisie voor (beginnende) coaches, coachende managers en ook voor trainers.

Hoe leer je een praktisch intensief vak? Volgens mij zijn er verschillende wegen die naar Rome leiden. Onderzoek wijst uit dat volwassenen het best leren als ze dat ook op hun werkplek kunnen doen, steeds minder wordt automatisch voor het “classroom learning” gekozen. Ik geloof ook erg in gecombineerd leren, een mix van manieren, van theorie en praktijk, van individueel en klassikaal.

Mijn opleidingen zijn dan ook een combinatie van vormen van leren. Je deelt ervaringen in een groep, je bespreekt je praktijkervaringen en vragen in intervisie, je reflecteert op jouw rol in je vak en waar je tegenaan loopt in diepgaande supervisie en vooral…. oefenen en experimenteren.

Zo start 29 mei de nieuwe opleiding Coachen met een leeg hoofd. Een samenwerkingsverband met Coach020. Een praktijkgerichte no-nonsense opleiding, gecertificeerd op NOBCO Foundation niveau, waarin je de basis van het coachen leert.

Ben je ervaren coach en zoek je een gecertificeerde opleiding om je verder te verdiepen in je vak? Dan is de half jaar durende Coach Intensive-opleiding meer iets voor jou. Deze opleiding is gecertificeerd op NOBCO Practitioner niveau.

Wil je meer weten over een van de twee opleidingen? Neem contact op met Nicolette Kat of geef je hier direct op.

Bekijk hier het uitgebreide CV van Kat Consult met daarin nog meer relevante trainingen en klanten.