Samenwerking

Bij elkaar komen is een begin, bij elkaar blijven is vooruitgang, met elkaar samenwerken is succes.
Oud-president Henry Ford

Ik geloof heel erg in de kracht van de som der delen. Ik zoek actief naar verbinding, naar samen werken aan succes en zo ontdek ik deze kracht steeds meer en vind ik samenwerken steeds leuker worden. Je ziet jezelf weer in een ander daglicht, zoekt en vindt aanvullingen op jouw eigen expertise. En dan wordt, hoe cliché ook, 1+1 echt 3. Sinds ik voor mezelf werk, heb ik nog nooit zoveel en zo intensief samengewerkt. En het smaakt naar meer.

Van welke samenwerkingsverbanden kun je profiteren?

Ashridge Business School

Sinds 2012 ben ik als Associate Consultant verbonden aan Ashridge Business School. Regelmatig volg ik daar bijscholing, supervisie en intervisie, om mezelf te voorzien van de meest recente business school research. In opdracht van Ashridge voer ik regelmatig internationale leiderschapstrajecten uit. Verder ben ik via Ashridge Business School gecertificeerd als Executive Coach.

Bekijk hier voorbeelden van mijn werk in samenwerking met Ashridge Business School.

Coach020

Sinds 2011 ben ik verbonden als opleider en coach aan Coach020.

De Nederlandsche Bank

Sinds 2011 heb ik diverse projecten uitgevoerd voor De Nederlandsche Bank, in diverse rollen. Als MD-adviseur, (team)coach, schrijver van de visieboek, programmamanager en uitvoerder van verschillende opleidingen en als intervisiebegeleider.

Klik hier voor meer informatie.

BVO

Tot 2011 was ik als trainer/adviseur in dienst bij Vergouwen Overduin. Nu nog word ik regelmatig ingehuurd door Boertien Vergouwen Overduin (BVO) als freelancer voor diverse klanten, met name op gebied van coachingsvaardigheden voor coaches en managers en op het gebied van persoonlijk leiderschap.

Over Voelen Gesproken

Soms vragen coachingstrajecten een aanvullende, meer lichamelijke aanpak. Graag werk ik dan samen met een zeer ervaren haptotherapeut. Meer informatie op www.overvoelgesproken.nl.

M aan Z Creatieve communicatie

Samen op zoek naar creatieve communicatieoplossingen. Met M aan Z werk ik samen in diverse projecten, zoals bijvoorbeeld deze site. Verder maken we samen programmaboeken en organiseren we creatieve workshops. Nieuwsgierig? Kijk op www.maanz.nl

Als je een beetje beter wilt zijn, wees dan competitief. Als je exponentieel beter wilt zijn, wees dan coöperatief.
William Shakespeare

Geef een reactie